Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub’s new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

In collaboration Curl La Tourelle Head Architects and the Hub’s young people, we design The Hub, with a series of multi-functional and dynamic spaces, such as a four storey climbing cave, dance studio, media labs, recording studio, offices, medical space, retail spaces, kitchen, kitchen training area, cafe, meeting rooms, a space for reflection and an outdoor multi-sport games surface.

Colour change LED lighting behind backlit polycarbonate cladding can be programmed by the Hub’s young people and glows, beacon-like, in its park-edge setting.